Лабораторні заняття
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/4507
Переглянути
Перегляд Лабораторні заняття за Автор "Boretskyi, Yu. R."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі(Сполом, 2019) Борецький, Ю. Р.; Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Шавель, Х. Є.; Трач, В. М.; Boretskyi, Yu. R.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Shavel, Kh. Ye.; Trach, V. M.Навчальний посібник складається з трьох розділів: харчова хімія, мікробіологія, санітарія та гігієна харчування, містить вступ, правила техніки безпеки у навчальних лабораторіях, словник використовуваних термінів і понять та рекомендовану літературу. Для студентів, що навчаються на спеціальності готельно-ресторанна справа.