Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9827
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДух, Тетяна-
dc.contributor.authorЛемешко, В'ячеслав-
dc.contributor.authorДунець-Лесько, Антоніна-
dc.contributor.authorDukh, Tetiana-
dc.contributor.authorLemeshko, Viacheslav-
dc.contributor.authorDunets-Lesko, Antonina-
dc.date.accessioned2018-04-02T11:05:33Z-
dc.date.available2018-04-02T11:05:33Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДух Т. Порівняльний аналіз основних показників технічної підготовленості стрибунок у довжину різної кваліфікації [Електронний ресурс] / Тетяна Дух, В'ячеслав Лемешко, Антоніна Дунець-Лесько // Спортивна наука України. - 2016. - № 2 (72). - С. 37-41. - Режим доступу : http://sportscience.ldufk.edu.ua/index.php/snu/article/view/414uk_UA
dc.identifier.issn1993-5757-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9827-
dc.description.abstractУ статті розкрито актуальні проблеми технічної підготовки стрибунок у довжину. Проаналізовано основні напрями удосконалення процесу технічної підготовки стрибунок. В експериментальній частині дослідження взяли участь стрибунки у довжину рівня I розряду, КМС, МСУ та МСМК. Здійснено порівняльний аналіз показників технічної підготовленості на основі програми відеоаналізу та методики телеподометрії. Охарактеризовано просторові, часові та просторо-часові характеристики стрибунок у довжину різної кваліфікації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтренувальний процесuk_UA
dc.subjectспортивна майстерністьuk_UA
dc.subjectтехнічна підготовленістьuk_UA
dc.subjectкінематичні показникиuk_UA
dc.subjectстрибунки у довжинуuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз основних показників технічної підготовленості стрибунок у довжину різної кваліфікаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Науковий журнал "Спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
414-852-1-SM.pdf427.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.