Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9697
Назва: | Системи автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне меню |
Автори: | Западнюк, Володимир Деренько, Олександр Zapadniuk, Volodymyr Derenko, Oleksandr |
Ключові слова: | ресторанний бізнес системи автоматизації ресторану сенсорний стіл електронне меню |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ЛДУФК |
Бібліографічний опис: | Западнюк В. Системи автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне меню / Володимир Западнюк, Олександр Деренько // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (18-19 травня 2017 р., м. Львів). - Львів, 2017. - С. 35-38. |
Короткий огляд (реферат): | Електронне меню й сенсорний тіл – це потужний інструмент, що дає змогу ефективно управляти закладом і надавати клієнтам найвищий рівень обслуговування. Ефективність, економія часу й турбота про клієнтів – ось пріоритети, які були поставленні при розробленні системи eMenu і сенсорних столів. Інвестиції у високотехнологічні рішення є запорукою успішності сучасного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9697 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції Туризм_08.pdf | 66.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.