Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9697
Назва: Системи автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне меню
Автори: Западнюк, Володимир
Деренько, Олександр
Zapadniuk, Volodymyr
Derenko, Oleksandr
Ключові слова: ресторанний бізнес
системи автоматизації ресторану
сенсорний стіл
електронне меню
Дата публікації: 2017
Видавництво: ЛДУФК
Бібліографічний опис: Западнюк В. Системи автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне меню / Володимир Западнюк, Олександр Деренько // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (18-19 травня 2017 р., м. Львів). - Львів, 2017. - С. 35-38.
Короткий огляд (реферат): Електронне меню й сенсорний тіл – це потужний інструмент, що дає змогу ефективно управляти закладом і надавати клієнтам найвищий рівень обслуговування. Ефективність, економія часу й турбота про клієнтів – ось пріоритети, які були поставленні при розробленні системи eMenu і сенсорних столів. Інвестиції у високотехнологічні рішення є запорукою успішності сучасного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9697
Розташовується у зібраннях:"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник конференції Туризм_08.pdf66.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.