Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9692
Назва: | Особливості розвитку ресторанного господарства Польщі |
Автори: | Демій, Марія Феленчак, Юлія Demii, Mariia Felenchak, Yuliia |
Ключові слова: | ресторанне господарство Польща |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ЛДУФК |
Бібліографічний опис: | Демій М. Особливості розвитку ресторанного господарства Польщі / Марія Демій, Юлія Феленчак // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (18-19 травня 2017 р., м. Львів). - Львів, 2017. - С. 24-28. |
Короткий огляд (реферат): | Ресторанне господарство в Польщі виконує важливі соціальні та економічні функції, адже з одного боку, сприяє задоволенню потреб населення в харчуванні, відпочинку та дозвіллі, а з другого – спрямоване на економічне зростання в цілому. У сучасних умовах у ресторанному господарстві Польщі спостерігаються дві основні тенденції: сповільнення темпів розвитку галузі, що відображається у зниженні більшості показників діяльності ресторанних закладів та активне впровадження на ринок ресторанних послуг нових форм організації ресторанного бізнесу, метою яких є, окрім одержання прибутків, більш повне задоволення потреб споживачів у організації послуг харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9692 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції Туризм_05.pdf | 314.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.