Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9619
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гживач, Рената | - |
dc.contributor.author | Grzywacz, Renata | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-26T07:49:04Z | - |
dc.date.available | 2018-03-26T07:49:04Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Гживач Р. Відмінності стандартів обслуговування клієнтів у готелях міста Жешува [Електронний ресурс] / Рената Гживач // Спортивна наука України. - 2014. - № 4 (61). - С. 12-13. - Режим доступу : http://sportscience.ldufk.edu.ua/index.php/snu/article/view/241 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1993-5757 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9619 | - |
dc.description.abstract | Отримані матеріали дослідження будуть корисними для управлінського персоналу та відділів обслуговування готельного господарства. Дослідження проведено на прикладі функціонування Жешувських готелів. Результати цього дослідження є основою для поліпшення якості обслуговування співробітниками готелів, що ґрунтуються на ступені задоволеності клієнтів. Застосовано методологію дослідження з використанням запитальника обслуговувального персоналу, який раніше працював у готелях. Окрім цього, вивчено рівні задоволення клієнтів готелів якістю наданих послуг. Установлено, що сприйняття клієнтами готелів якості наданих послуги було вищим від очікуваного рівня. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | якість готельних послуг | uk_UA |
dc.subject | сприйняття | uk_UA |
dc.subject | обслуговувальний персонал | uk_UA |
dc.subject | очікування | uk_UA |
dc.title | Відмінності стандартів обслуговування клієнтів у готелях міста Жешува | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
241-498-3-PB.pdf | 407.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.