Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9471
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рощін, Ігор | - |
dc.contributor.author | Рощіна, Сніжана | - |
dc.contributor.author | Roshchin, Ihor | - |
dc.contributor.author | Roshchina, Snizhana | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-20T09:08:04Z | - |
dc.date.available | 2018-03-20T09:08:04Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Рощін І. Удосконалення показників бистрості фехтувальників-шаблістів на етапі спеціалізованої базової підготовки в сучасних умовах змагальної боротьби [Електронний ресурс] / Ігор Рощін, Сніжана Рощіна // Спортивна наука України. - 2013. - № 2 (53). - С. 45 - 49. - Режим доступу : http://sportscience.ldufk.edu.ua/index.php/snu/article/view/136 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1993-5757 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9471 | - |
dc.description.abstract | У статі актуалізовано проблему вдосконалення прудкості фехтувальників-шаблістів на етапі спеціалізованої базової підготовки в сучасних умовах змагальної діяльності. Розроблено та дослідним шляхом доведено ефективність експериментальної програми підвищення прудкості фехтувальників-шаблістів на етапі спеціалізованої базової підготовки. Виявлено показники простої, складної реакції та реакції антиципації кваліфікованих фехтувальників на шаблях. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | бистрість | uk_UA |
dc.subject | складна реакція та реакція антиципації | uk_UA |
dc.subject | фехтувальники-шаблісти | uk_UA |
dc.subject | проста | uk_UA |
dc.title | Удосконалення показників бистрості фехтувальників-шаблістів на етапі спеціалізованої базової підготовки в сучасних умовах змагальної боротьби | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
136-281-1-SM.pdf | 323.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.