Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9320
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаблоцька, Христина-
dc.date.accessioned2018-03-15T08:07:33Z-
dc.date.available2018-03-15T08:07:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЗаблоцька Х. Передумови формування системи управління якістю готельних послуг (на прикладі готельного комплексу "Жорж" / Христина Заблоцька // День студентської науки : зб. матеріалів щоріч. студент. наук. конф. – Львів, 2017. – С. 158-160.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9320-
dc.description.abstractУ процесі дослідження розроблено детальну структуру системи управління якістю готельних послуг у ГК «Жорж», охарактеризовано особливості взаємодії між її елементами та побудовано схему, що має як практичне, так і теоретико-методологічне значення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФКuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.subjectготельні послугиuk_UA
dc.subjectготельний комплекс "Жорж"uk_UA
dc.titleПередумови формування системи управління якістю готельних послуг (на прикладі готельного комплексу "Жорж"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"День студентської науки"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Студентська наука_2017_49.pdf441.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.