Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9320
Назва: | Передумови формування системи управління якістю готельних послуг (на прикладі готельного комплексу "Жорж" |
Автори: | Заблоцька, Христина |
Ключові слова: | готельне господарство готельні послуги готельний комплекс "Жорж" |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ЛДУФК |
Бібліографічний опис: | Заблоцька Х. Передумови формування системи управління якістю готельних послуг (на прикладі готельного комплексу "Жорж" / Христина Заблоцька // День студентської науки : зб. матеріалів щоріч. студент. наук. конф. – Львів, 2017. – С. 158-160. |
Короткий огляд (реферат): | У процесі дослідження розроблено детальну структуру системи управління якістю готельних послуг у ГК «Жорж», охарактеризовано особливості взаємодії між її елементами та побудовано схему, що має як практичне, так і теоретико-методологічне значення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9320 |
Розташовується у зібраннях: | "День студентської науки" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Студентська наука_2017_49.pdf | 441.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.