Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7681
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гужва, Ольга | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-20T07:42:44Z | - |
dc.date.available | 2017-09-20T07:42:44Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Що потрібно знати про плагіат : посібник з академічної грамотності та етики для "чайників" / уклад. Гужва О. О. - [Б. м. : б. в., 2012?]. - 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7681 | - |
dc.description.abstract | Посібник розроблено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у межах проекту № 49169 «Академічна культура українського студентства: основні чинники формування та розвитку». Проект було реалізовано Східноукраїнським Фондом соціальних досліджень разом із Інститутом соціально-гуманітарних досліджень та соціологічним факультетом Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Детальніше про проект та його результати можна дізнатися тут. Позиція Міжнародного фонду «Відродження» може не співпадати з думкою автора. Матеріали щодо міжнародних стандартів публікацій та програм для перевірки текстів на наявність плагіату надано з дозволу міжнародного онлайн видання ©SCSJournal та з посиланням на партнерів журналу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | плагіат | uk_UA |
dc.subject | антиплагіат культура | uk_UA |
dc.subject | академічні стандарти | uk_UA |
dc.subject | посилання | uk_UA |
dc.subject | види посилань | uk_UA |
dc.subject | програми для перевірки текстів | uk_UA |
dc.subject | відповідальність за плагіат | uk_UA |
dc.title | Що потрібно знати про плагіат : посібник з академічної грамотності та етики для "чайників" | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ПЛАГІАТ_books_ac-gr.pdf | 2.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.