Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6874
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБріскін, Юрій-
dc.contributor.authorПередерій, Аліна-
dc.contributor.authorПітин, Мар'ян-
dc.date.accessioned2017-04-25T09:39:20Z-
dc.date.available2017-04-25T09:39:20Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationБріскін Ю. Удосконалення структури та змісту навчальної дисципліни "Професійна майстерність тренера" / Юрій Бріскін, Аліна Передерій, Мар'ян Пітин // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2010. - № 1. - С. 74-80.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6874-
dc.description.abstractУ статті розглянуто відповідність навчально-методичного забезпечення структурі та змістові навчальної дисципліни „Професійна майстерність тренера”, яка є складовою освітньо-кваліфікаційної характери- стики фахівця зі спеціальності „олімпійський та професійний спорт”. Аналіз еволюційних змін у структурі професійної діяльності тренера та виділення необхідності консолідації і врахування набутих знань й умінь дозволив обґрунтувати потребу узагальнення та систематизації науково- методичних даних згідно з вимогами до фахової підготовки тренерів. Удосконалення системи знань і вмінь у професійній майстерності тренера можливе при введенні розділів, пов’язаних з уміннями вирішувати конфліктні ситуації, організовувати та проводити перемовини, публічні виступи, професійно володіти рідною мовою, характеризувати принципи, методи та засоби спортивного тренування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпрофесіоналізмuk_UA
dc.subjectтренерuk_UA
dc.subjectмайстерністьuk_UA
dc.subjectудосконаленняuk_UA
dc.titleУдосконалення структури та змісту навчальної дисципліни "Професійна майстерність тренера"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Ю. Бріскін, А. Передерій, М. Пітин.pdf182.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.