Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
"Здоровий спосіб життя"
"Теоретико-методичні засади спортивних та рекреаційних ігор"
Сучасні проблеми розвитку теорії та методики гімнастики
Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 30 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023-05-18
Конфлікти серед персоналу ресторану
Конопельнюк, Дарія
;
Постова, Валентина
;
Konopelniuk, Dariia
;
Postova, Valentyna
2023-05-18
Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах
Чумаченко, Ольга
;
Запірченко, Людмила
;
Chumachenko, Olha
;
Zapirchenko, Liudmyla
2022-05-19
Організація роботи закладів харчування під час війни в Україні
Назарова, Ксенія
;
Прусс, Вікторія
;
Nazarova, Kseniia
;
Pruss, Viktoriia
2022-05-19
Сучасні тренди удосконалення асортиментної політики ресторану
Коповська, Анжеліка
;
Кирпіченкова, Оксана
;
Kopovska, Anzhelika
;
Kyrpichenkova, Oksana
2022-05-19
Обслуговування під час бенкету
Келембет, Артур
;
Каптюх, Тетяна
;
Kelembet, Artur
;
Kaptiukh, Tetiana
2022-05-19
Організація роботи ресторанів
Григорян, Ілля
;
Кукліна, Тетяна
;
Hryhorian, Illia
;
Kuklina, Tetiana
2022-05-19
Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства
Рудай, Владислав
;
Каптюх, Тетяна
;
Rudai, Vladyslav
;
Kaptiukh, Tetiana
2022
Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденції
Софієнко, Ніна
;
Булатов, Сергій
;
Sofiienko, Nina
;
Bulatov, Serhii
2022-05-19
Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish»
Ліщишин, Євген
;
Кукліна, Тетяна
;
Lishchyshyn, Yevhen
;
Kuklina, Tetiana
2022-05-19
Особливості тайм-менеджменту у ресторанному бізнесі
Данилишин, Ярина
;
Гузар, Уляна
;
Danylyshyn, Yaryna
;
Huzar, Ulyana
Discover
Author
11
Paska, Mariia
11
Паска, Марія
4
Radzimovska, Olha
4
Teslia, Olha
4
Радзімовська, Ольга
4
Тесля, Ольга
2
Chyrka, Viacheslav
2
Fyk, Bohdan
2
Kaptiukh, Tetiana
2
Kuklina, Tetiana
.
next >
Subject
2
інновації
2
їжа
1
"Boykivska gostina"
1
banquet
1
black elderberry fruits
1
catering
1
communication
1
complex
1
conceptual development
1
conflict
.
< previous
next >
Date issued
12
2023
10
2024
8
2022
Has File(s)
30
true