Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
"Здоровий спосіб життя"
"Теоретико-методичні засади спортивних та рекреаційних ігор"
Сучасні проблеми розвитку теорії та методики гімнастики
Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-29 of 29 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2024-05-30
Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємства
Паснак, Марта
;
Паска, Марія
;
Pasnak, Marta
;
Paska, Mariia
2024-05-30
Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо”
Гаврильченко, Марія
;
Петришин, Наталія
;
Havrylchenko, Mariia
;
Petryshyn, Nataliia
2024
Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції
Чирка, Вячеслав
;
Паска, Марія
;
Тесля, Ольга
;
Chyrka, Viacheslav
;
Paska, Mariia
;
Teslia, Olha
2024-05-30
Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських»
Фик, Богдан
;
Паска, Марія
;
Fyk, Bohdan
;
Paska, Mariia
2024-05-30
«Реберня під Арсеналом» – сучасний формат функціонування закладів гостинності
Щепан, Марта
;
Паска, Марія
;
Shchepan, Marta
;
Paska, Mariia
2024-05-30
Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарства
Процайло, Назар
;
Тесля, Ольга
;
Protsailo, Nazar
;
Teslia, Olha
2024-05-30
Функціонування закладів ресторанного господарства при готелях на прикладі «NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT»
Василиха, Вікторія
;
Паска, Марія
;
Vasylykha, Viktoriia
;
Paska, Mariia
2024-05-30
Споживча характеристика авторських страв та напоїв ресторану «Медівня 1979»
Мальчин, Уляна
;
Запольська, Анеля
;
Тесля, Ольга
;
Malchyn, Uliana
;
Zapolska, Anelia
;
Teslia, Olha
2024-05-30
Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції
Найда, Остап
;
Паска, Марія
;
Тесля, Ольга
;
Naida, Ostap
;
Paska, Mariia
;
Teslia, Olha
Discover
Author
11
Paska, Mariia
11
Паска, Марія
4
Radzimovska, Olha
4
Teslia, Olha
4
Радзімовська, Ольга
4
Тесля, Ольга
2
Chyrka, Viacheslav
2
Fyk, Bohdan
2
Kaptiukh, Tetiana
2
Kuklina, Tetiana
.
next >
Subject
28
ресторан
5
service
4
technology
3
concept
3
концепція
3
обслуговування
3
технологія
2
food
2
hospitality
2
menu
.
next >
Date issued
12
2023
9
2024
8
2022
Has File(s)
29
true