Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
"Здоровий спосіб життя"
"Теоретико-методичні засади спортивних та рекреаційних ігор"
Сучасні проблеми розвитку теорії та методики гімнастики
Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-29 of 29 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2024-05-30
Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо”
Гаврильченко, Марія
;
Петришин, Наталія
;
Havrylchenko, Mariia
;
Petryshyn, Nataliia
2024
Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції
Чирка, Вячеслав
;
Паска, Марія
;
Тесля, Ольга
;
Chyrka, Viacheslav
;
Paska, Mariia
;
Teslia, Olha
2024-05-30
Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських»
Фик, Богдан
;
Паска, Марія
;
Fyk, Bohdan
;
Paska, Mariia
2024-05-30
«Реберня під Арсеналом» – сучасний формат функціонування закладів гостинності
Щепан, Марта
;
Паска, Марія
;
Shchepan, Marta
;
Paska, Mariia
2024-05-30
Основні тенденції розвитку ресторанного господарства Львівської області на початку ХХІ століття
Бурдаш, Андрій
;
Скабара, Роман
;
Burdash, Andrii
;
Skabara, Roman
2024-05-30
Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарства
Процайло, Назар
;
Тесля, Ольга
;
Protsailo, Nazar
;
Teslia, Olha
2024-05-30
Функціонування закладів ресторанного господарства при готелях на прикладі «NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT»
Василиха, Вікторія
;
Паска, Марія
;
Vasylykha, Viktoriia
;
Paska, Mariia
2024-05-30
Споживча характеристика авторських страв та напоїв ресторану «Медівня 1979»
Мальчин, Уляна
;
Запольська, Анеля
;
Тесля, Ольга
;
Malchyn, Uliana
;
Zapolska, Anelia
;
Teslia, Olha
2024-05-30
Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції
Найда, Остап
;
Паска, Марія
;
Тесля, Ольга
;
Naida, Ostap
;
Paska, Mariia
;
Teslia, Olha
Discover
Author
11
Paska, Mariia
11
Паска, Марія
4
Radzimovska, Olha
4
Teslia, Olha
4
Радзімовська, Ольга
4
Тесля, Ольга
2
Chyrka, Viacheslav
2
Fyk, Bohdan
2
Kaptiukh, Tetiana
2
Kuklina, Tetiana
.
next >
Subject
4
service
4
technology
3
concept
3
концепція
3
технологія
2
food
2
hospitality
2
menu
2
motivation
2
staff
.
next >
Date issued
11
2023
10
2024
8
2022
Has File(s)
29
true