Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024-05-30Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємстваПаснак, Марта; Паска, Марія; Pasnak, Marta; Paska, Mariia
2024Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукціїЧирка, Вячеслав; Паска, Марія; Тесля, Ольга; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia; Teslia, Olha
2024-05-30Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських»Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
2024-05-30«Реберня під Арсеналом» – сучасний формат функціонування закладів гостинностіЩепан, Марта; Паска, Марія; Shchepan, Marta; Paska, Mariia
2024-05-30Функціонування закладів ресторанного господарства при готелях на прикладі «NOTA BENE HOTEL & RESTAURANT»Василиха, Вікторія; Паска, Марія; Vasylykha, Viktoriia; Paska, Mariia
2024-05-30Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукціїНайда, Остап; Паска, Марія; Тесля, Ольга; Naida, Ostap; Paska, Mariia; Teslia, Olha