Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5981
Назва: | Удосконалення функціональної та фізичної підготовленості веслувальників на етапі попередньої базової підготовки фізичними навантаженнями аеробного та анаеробного спрямування |
Автори: | Богуславська, Вікторія |
Ключові слова: | веслування на байдарках фізична підготовленість функціональна підготовленість режим енергозабезпечення |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Богуславська В. Удосконалення функціональної та фізичної підготовленості веслувальників на етапі попередньої базової підготовки фізичними навантаженнями аеробного та анаеробного спрямування / Вікторія Богуславська // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2012. - №4(10). - С. 50 - 56. |
Короткий огляд (реферат): | Роботу присвячено вивченню можливості удосконалення фізичної та функціональної підготовленості веслувальників на байдарках різними режимами тренувань на етапі попередньої базової підготовки. Мета дослідження полягала в розробленні та впровадженні в навчально-тренувальний процес програм тренувальних занять із веслування на байдарках, які забезпечують різні режими енергообміну і спрямовані на вдосконалення функціональної та фізичної підготовленості спортсменів на етапі попередньої базової підготовки. В експерименті брали участь 54 хлопці віком 15–16 років, спортивний стаж яких становив 3–4 роки, кваліфікація – ІІ – ІІІ спортивні розряди. Установлено, що у тренуваннях хлопців перевага повинна надаватися роботі у змішаному режимі зі стимуляцією анаеробних процесів енергозабезпечення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5981 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
В. Богуславська.pdf | 339.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.