Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5918
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Брезденюк, Олександра | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-10T10:06:12Z | - |
dc.date.available | 2016-11-10T10:06:12Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Брезденюк О. Аеробні можливості студентів 17-21 року з різним компонентним складом маси тіла / Олександра Брезденюк // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2014. - № 1(15). - С. 9 - 18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5918 | - |
dc.description.abstract | Установлено, що, на відміну від чоловіків у жінок наявність високого і дуже високого вмісту жирового компонента меншою мірою впливає на аеробну продуктивність організму. У чоловіків «безпечний рівень здоров’я» за відносною величиною максимального споживання кисню (VO2 max відн.) виявлено лише в осіб із низьким вмістом жирової тканини, а у жінок – із низьким, нормальним та високим вмістом. Підтверджено наукові відомості про те, що аеробна продуктивність людини незалежно від статі, прямо залежить від вмісту м’язового компонента. При цьому виявлено деякі статеві відмінності. Так, у чоловіків VO2 max відн. знаходиться вище від «критичного рівня здоров’я» лише у осіб з дуже високим вмістом м’язової тканини відносно маси тіла, у той час як у жінок – з дуже високим, високим та нормальним вмістом м’язової тканини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | студенти | uk_UA |
dc.subject | аеробна продуктивність | uk_UA |
dc.subject | вміст жирової тканини | uk_UA |
dc.subject | вміст м'язової тканини | uk_UA |
dc.title | Аеробні можливості студентів 17-21 року з різним компонентним складом маси тіла | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт" |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
О. Брезденюк.pdf | 549.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.