Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4749
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2016-03-24T10:20:36Z | - |
dc.date.available | 2016-03-24T10:20:36Z | - |
dc.date.issued | 2016-03-24 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4749 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | лабораторні заняття | uk_UA |
dc.subject | добовий раціон харчування туристів | uk_UA |
dc.subject | харчування туристів | uk_UA |
dc.title | Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування туристів : лабораторна робота № 8 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Лабораторні заняття |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
лаб8_2015.pdf | 135.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.