Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4749
Назва: Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування туристів : лабораторна робота № 8
Ключові слова: лабораторні заняття
добовий раціон харчування туристів
харчування туристів
Дата публікації: 24-бер-2016
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4749
Розташовується у зібраннях:Лабораторні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
лаб8_2015.pdf135.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.