Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4749
Назва: | Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування туристів : лабораторна робота № 8 |
Ключові слова: | лабораторні заняття добовий раціон харчування туристів харчування туристів |
Дата публікації: | 24-бер-2016 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4749 |
Розташовується у зібраннях: | Лабораторні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
лаб8_2015.pdf | 135.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.