Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4748
Назва: | Визначення хімічного складу і калорійності добового раціону харчування за даними меню-розгортки : лабораторна робота № 7 |
Ключові слова: | лабораторні заняття харчування добовий раціон харчування |
Дата публікації: | 24-бер-2016 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4748 |
Розташовується у зібраннях: | Лабораторні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
лаб7-2015.pdf | 160.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.