Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4748
Назва: Визначення хімічного складу і калорійності добового раціону харчування за даними меню-розгортки : лабораторна робота № 7
Ключові слова: лабораторні заняття
харчування
добовий раціон харчування
Дата публікації: 24-бер-2016
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4748
Розташовується у зібраннях:Лабораторні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
лаб7-2015.pdf160.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.