Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4705
Назва: Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування
Ключові слова: харчування спортсменів
гігієнічна оцінка добового раціону
гігієна
Дата публікації: 18-бер-2016
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4705
Розташовується у зібраннях:Лабораторні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Л7_2015.pdf135.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.