Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4705
Назва: | Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування |
Ключові слова: | харчування спортсменів гігієнічна оцінка добового раціону гігієна |
Дата публікації: | 18-бер-2016 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4705 |
Розташовується у зібраннях: | Лабораторні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Л7_2015.pdf | 135.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.