Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4704
Назва: Визначення хімічного складу і калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторна робота № 6
Ключові слова: харчування спортсменів
хімічний склад добового раціону
калорійність добового раціону
Дата публікації: 18-бер-2016
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4704
Розташовується у зібраннях:Лабораторні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Л6_2015.pdf160.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.