Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3968
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свістельник, Ірина | - |
dc.contributor.author | Величкович, Наталія | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-20T10:00:38Z | - |
dc.date.available | 2016-01-20T10:00:38Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Свістельник І. Р. Практичні рекомендації щодо складання бібліографічного опису для студентів, магістрантів, аспірантів ВНЗ фізкультурного профілю / Свістельник І. Р., Величкович Н. П. – Вид. 2-ге, перероб. – Львів : [б. в.], 2016. – 63 с. – (Серія „Інформаційне забезпечення фізичного виховання, спорту і туризму” ; вип. 3). | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3968 | - |
dc.description.abstract | У практичних рекомендаціях із залученням значного обсягу ілюстративного, довідкового матеріалу розтлумачено правила складання бібліографічного опису інформаційних джерел, що продиктовані чинними в Україні стандартами та вимогами Атестаційної колегії МОН України. На конкретних прикладах показано їх застосування у науковій сфері галузі фізичної культури і спорту. Рекомендації будуть корисні студентам, магістрантам, аспірантам і всім, кому доводиться складати бібліографічний опис документів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | „Інформаційне забезпечення фізичного виховання, спорту і туризму;вип. 3 | - |
dc.subject | бібліографічний опис | uk_UA |
dc.subject | скорочення слів і словосполучень | uk_UA |
dc.subject | практичні рекомендації | uk_UA |
dc.title | Практичні рекомендації щодо складання бібліографічного опису для студентів, магістрантів, аспірантів ВНЗ фізкультурного профілю | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
ПРАКТ РЕКОМ_ .pdf | 749.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.