Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37427
Назва: | Значення органічної продукції для розвитку агротуризму |
Інші назви: | The importance of organic products for the development of agritourism |
Автори: | Кожушко, Петро Бочко, Олена Kozhushko, Petro Bochko, Olena |
Ключові слова: | органічна продукція агротуризм organic products agritourism |
Дата публікації: | 27-вер-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Кожушко П. Значення органічної продукції для розвитку агротуризму / Петро Кожушко, Олена Бочко // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров’я : тези доп. ІІІ Міжнар. студ. наук. конф. (26–27 вересня 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 203–205. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37427 |
Розташовується у зібраннях: | "Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Petro KOZhUShKO.pdf | 779.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.