Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37412
Назва: Адаптація мотиваційної політики в готельно-ресторанній сфері в умовах пандемії і військових дій: виклики та рішення
Інші назви: Adaptation of motivational policy in the hotel and restaurant sector in the context of a pandemic and military operations: challenges and solutions
Автори: Дем’янчук, Анастасія
Гуцуляк, Вікторія
Demianchuk, Anastasiia
Hutsuliak, Viktoriia
Ключові слова: мотиваційна політика
умови пандемії
готельно-ресторанна сфера
військові дії
motivational policy
hotel and restaurant industry
military operations
pandemic conditions
Дата публікації: 27-вер-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Дем’янчук А. Адаптація мотиваційної політики в готельно-ресторанній сфері в умовах пандемії і військових дій: виклики та рішення / Анастасія Дем’янчук, Вікторія Гуцуляк // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров’я : тези доп. ІІІ Міжнар. студ. наук. конф. (26–27 вересня 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 237–240.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37412
Розташовується у зібраннях:"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anastasiia DEMIaNChUK.pdf783.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.