Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37410
Назва: Тенденції розвитку послуг ресторанного господарства в сучасних умовах
Інші назви: Trends in the development of restaurant services in modern conditions
Автори: Романів, Зореслав
Паска, Марія
Romaniv, Zoreslav
Paska, Mariia
Ключові слова: ресторанне господарство
тенденції розвитку
development trends
restaurant
development trends
тенденції розвитку
Дата публікації: 27-вер-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Романів З. Тенденції розвитку послуг ресторанного господарства в сучасних умовах / Зореслав Романів, Марія Паска // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров’я : тези доп. ІІІ Міжнар. студ. наук. конф. (26–27 вересня 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 241–243.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37410
Розташовується у зібраннях:"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zoreslav ROMANIV.pdf777.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.