Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37410
Назва: | Тенденції розвитку послуг ресторанного господарства в сучасних умовах |
Інші назви: | Trends in the development of restaurant services in modern conditions |
Автори: | Романів, Зореслав Паска, Марія Romaniv, Zoreslav Paska, Mariia |
Ключові слова: | ресторанне господарство тенденції розвитку development trends restaurant development trends тенденції розвитку |
Дата публікації: | 27-вер-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Романів З. Тенденції розвитку послуг ресторанного господарства в сучасних умовах / Зореслав Романів, Марія Паска // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров’я : тези доп. ІІІ Міжнар. студ. наук. конф. (26–27 вересня 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 241–243. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37410 |
Розташовується у зібраннях: | "Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zoreslav ROMANIV.pdf | 777.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.