Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37410
Title: Тенденції розвитку послуг ресторанного господарства в сучасних умовах
Other Titles: Trends in the development of restaurant services in modern conditions
Authors: Романів, Зореслав
Паска, Марія
Romaniv, Zoreslav
Paska, Mariia
Keywords: ресторанне господарство
тенденції розвитку
development trends
restaurant
development trends
тенденції розвитку
Issue Date: 27-Sep-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Романів З. Тенденції розвитку послуг ресторанного господарства в сучасних умовах / Зореслав Романів, Марія Паска // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров’я : тези доп. ІІІ Міжнар. студ. наук. конф. (26–27 вересня 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 241–243.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37410
Appears in Collections:"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zoreslav ROMANIV.pdf777.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.