Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37408
Назва: Діяльність закладу ресторанного господарства «Реберня під Арсеналом» до та після повномаштабного вторгнення в Україну
Інші назви: Activities of the restaurant “Ribs under the Arsenal” before and after the full-scale invasion of Ukraine
Автори: Тюрін, Костянтин
Радзімовська, Ольга
Tiurin, Kostiantyn
Radzimovska, Olha
Ключові слова: ресторанне господарство «Реберня під Арсеналом»
повномаштабне вторгнення
Україна
Rebernya Pid Arsenal restaurant
full-scale invasion
Ukraine
Дата публікації: 27-вер-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Тюрін К. Діяльність закладу ресторанного господарства «Реберня під Арсеналом» до та після повномаштабного вторгнення в Україну / Костянтин Тюрін, Ольга Радзімовська // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров’я : тези доп. ІІІ Міжнар. студ. наук. конф. (26–27 вересня 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 244–245.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37408
Розташовується у зібраннях:"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kostiantyn TIuRIN.pdf774.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.