Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37310
Назва: Технологія продукції ресторанного господарства
Інші назви: Technology of restaurant products
Автори: Захарчук, В. Г.
Кунділовська, Т. А.
Гайдукович, Г. Є.
Zakharchuk, V. H.
Kundilovska, T. A.
Haidukovych, H. Ye.
Ключові слова: підприємства ресторанного господарства
основні технологічні процеси виробництва продукції
restaurant business enterprises
basic technological processes of production
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Захарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович. – Одеса : ОНЕУ, 2016. – 479 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуто особливості теоретичного підходу до класифікації продукції ресторанного господарства, вибору способів механічної та теплової кулінарної обробки харчової сировини і продукції, основні технологічні прийоми приготування продукції, вивчення проблем інноваційних технологій, розуміння сутності основних категорій і методів технологічних процесів, розробки рецептур, здійснення контролю якості продукції ресторанного господарства. Особливу увагу приділено технології продукції для лікувального, лікувально-профілактичного, дитячого харчування для реалізації в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». The textbook deals with the peculiarities of the theoretical approach to the classification of restaurant business products, the choice of methods of mechanical and thermal culinary processing of food raw materials and products, the basic technological methods of product preparation, the study of innovative technologies, understanding the essence of the main categories and methods of technological processes, recipe development, quality control of restaurant business products. Particular attention is paid to the technology of products for medical, therapeutic and preventive, baby food for sale in restaurant business establishments. The textbook is intended for students studying in the field of training 6.140101 “Hotel and restaurant business”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37310
Розташовується у зібраннях:Книги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia produktsii restorannoho hospodarstva.pdf3.49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.