Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37206
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калимон, Юлія | - |
dc.contributor.author | Kalymon, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Кафедра української та іноземних мов | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-14T11:01:56Z | - |
dc.date.available | 2024-11-14T11:01:56Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ділова іноземна мова (англійська) : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр, факультет туризму / розроб. Калимон Ю. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 9 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37206 | - |
dc.description.abstract | Мета: Практичне оволодіння системою англійської мови та нормативною базою її функціонування в комунікативно-мовленнєвих ситуаціях у сфері їхньої майбутньої професійної діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Робочі програми; | - |
dc.subject | ділова іноземна мова (англійська) | uk_UA |
dc.subject | робоча програма | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | галузь знань : 24 Сфера обслуговування | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | факультет туризму | uk_UA |
dc.subject | кафедра української та іноземних мов | uk_UA |
dc.title | Ділова іноземна мова (англійська) : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр, факультет туризму | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
inoz_rob_pr_V_PE_2024 (1).pdf | 206.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.