Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37206
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалимон, Юлія-
dc.contributor.authorKalymon, Yuliia-
dc.contributor.authorКафедра української та іноземних мов-
dc.date.accessioned2024-11-14T11:01:56Z-
dc.date.available2024-11-14T11:01:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДілова іноземна мова (англійська) : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр, факультет туризму / розроб. Калимон Ю. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 9 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37206-
dc.description.abstractМета: Практичне оволодіння системою англійської мови та нормативною базою її функціонування в комунікативно-мовленнєвих ситуаціях у сфері їхньої майбутньої професійної діяльності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesРобочі програми;-
dc.subjectділова іноземна мова (англійська)uk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectгалузь знань : 24 Сфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectфакультет туризмуuk_UA
dc.subjectкафедра української та іноземних мовuk_UA
dc.titleДілова іноземна мова (англійська) : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр, факультет туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
inoz_rob_pr_V_PE_2024 (1).pdf206.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.