Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37175
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавленчик, Наталія-
dc.contributor.authorГрафська, Орислава-
dc.contributor.authorКоркуна, Іван-
dc.contributor.authorПавленчик, Анатолій-
dc.contributor.authorХолявка, Володимир-
dc.contributor.authorPavlenchyk, Nataliia-
dc.contributor.authorHrafska, Oryslava-
dc.contributor.authorKorkuna, Ivan-
dc.contributor.authorPavlenchyk, Anatolii-
dc.contributor.authorKholiavka, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-11-14T07:56:19Z-
dc.date.available2024-11-14T07:56:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОснови підприємницької діяльності : навч.-метод. посіб. для студ. спец.: D Бізнес, адміністрування та право: D3 Менеджмент, J Транспорт та послуги: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, J3 Туризм та рекреація освітньо-кваліфікаційного рівня: перший (бакалаврський) ден. та заоч. форм навчання / Наталія Павленчик, Орислава Графська, Іван Коркуна, Анатолій Павленчик, Володимир Холявка. – Львів : ГОРДІ, 2024. – 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37175-
dc.description.abstractВ даному навчально-методичному посібнику всебічно висвітлюються методичні і практичні питання сучасного підприємництва, вибір організаційно-правової форми суб'єкта господарювання, формування та функціонування підприємницьких структур, їх розвиток та співпраця з різними учасниками господарювання, адаптація до мінливого і динамічного ринкового середовища та вибір оптимальної форми оподаткування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherГордіuk_UA
dc.subjectоснови підприємницької діяльностіuk_UA
dc.subjectструктура навчальної програмиuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectтеми рефератівuk_UA
dc.subjectекзаменаційні вимогиuk_UA
dc.subjectтестиuk_UA
dc.subjectоформлення рефератівuk_UA
dc.titleОснови підприємницької діяльності : навч.-метод. посіб. для студ. спец.: D Бізнес, адміністрування та право: D3 Менеджмент, J Транспорт та послуги: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, J3 Туризм та рекреація освітньо-кваліфікаційного рівня: перший (бакалаврський) денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Основи підприємницької діяльності.pdf2.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.