Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37175
Title: | Основи підприємницької діяльності : навч.-метод. посіб. для студ. спец.: D Бізнес, адміністрування та право: D3 Менеджмент, J Транспорт та послуги: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, J3 Туризм та рекреація освітньо-кваліфікаційного рівня: перший (бакалаврський) денної та заочної форм навчання |
Authors: | Павленчик, Наталія Графська, Орислава Коркуна, Іван Павленчик, Анатолій Холявка, Володимир Pavlenchyk, Nataliia Hrafska, Oryslava Korkuna, Ivan Pavlenchyk, Anatolii Kholiavka, Volodymyr |
Keywords: | основи підприємницької діяльності структура навчальної програми теми семінарських занять самостійна робота теми рефератів екзаменаційні вимоги тести оформлення рефератів |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Горді |
Citation: | Основи підприємницької діяльності : навч.-метод. посіб. для студ. спец.: D Бізнес, адміністрування та право: D3 Менеджмент, J Транспорт та послуги: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, J3 Туризм та рекреація освітньо-кваліфікаційного рівня: перший (бакалаврський) ден. та заоч. форм навчання / Наталія Павленчик, Орислава Графська, Іван Коркуна, Анатолій Павленчик, Володимир Холявка. – Львів : ГОРДІ, 2024. – 80 с. |
Abstract: | В даному навчально-методичному посібнику всебічно висвітлюються методичні і практичні питання сучасного підприємництва, вибір організаційно-правової форми суб'єкта господарювання, формування та функціонування підприємницьких структур, їх розвиток та співпраця з різними учасниками господарювання, адаптація до мінливого і динамічного ринкового середовища та вибір оптимальної форми оподаткування. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37175 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Основи підприємницької діяльності.pdf | 2.31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.