Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37026
Назва: Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 Сфера обслуговування, напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Заневська, Людмила
Zanevska, Liudmyla
Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
Ключові слова: іІнформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі
робоча програма
бакалавр
галузь знань 24 Сфера обслуговування
спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 Сфера обслуговування, напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Заневська Л. Г. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 12 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання дисципліни: формування освіченої, гармонійно розвиненої особистості, набуття професійних знань, умінь, навичок, які забезпечують теоретичну та практичну підготовку висококваліфікованих спеціалістів в галузі ГРС, здатних забезпечити високий рівень якості послуг, фахівців, здатних до постійного оновлення знань, професійної майстерності, мобільної та швидкої адаптації до змін у соціально-культурній сфері, в системі управління та організації ГРС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37026
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Robocza_GRS_24 (1).pdf507.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.