Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвістельник, Ірина-
dc.contributor.authorSvistelnyk, Iryna-
dc.contributor.authorКафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту-
dc.date.accessioned2024-10-29T07:33:41Z-
dc.date.available2024-10-29T07:33:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСвістельник І. Р. Відкритий доступ до інформації : лекція № 3 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризму / уклад. Свістельник І. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 13 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36904-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвідкритий доступ до інформаціїuk_UA
dc.subjectінформаційна культура та академічна доброчесністьuk_UA
dc.subjectлекціяuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 „Сфера обслуговування”uk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectфакультет туризмуuk_UA
dc.subjectкафедра інформатики, кінезіології та кіберспортуuk_UA
dc.titleВідкритий доступ до інформації : лекція № 3 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
academic integrity_3.pdf856.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.