Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36872
Назва: Особливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства
Інші назви: Features of the technology of sauces for health purposes for restaurant business establishments
Автори: Найда, Остап
Тесля, Ольга
Паска, Марія
Naida, Ostap
Teslia, Olha
Paska, Mariia
Ключові слова: низькокалорійні соуси
заклади ресторанного господарства
оздоровче призначення
low-calorie sauces
restaurant business establishments
health-improving purpose
Дата публікації: 10-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Найда О. Особливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства / Остап Найда, Ольга Тесля, Марія Паска // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 93–95.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження − оптимізація рецептури низькокалорійного соусу оздоровчого призначення на основі складників, що збагачують готовий продукт на біологічно активні речовини. The aim of the study is to optimize the formulation of a low-calorie health sauce based on ingredients that enrich the finished product with biologically active substances.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36872
Розташовується у зібраннях:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ostap Naida, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf380.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.