Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36872
Назва: | Особливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства |
Інші назви: | Features of the technology of sauces for health purposes for restaurant business establishments |
Автори: | Найда, Остап Тесля, Ольга Паска, Марія Naida, Ostap Teslia, Olha Paska, Mariia |
Ключові слова: | низькокалорійні соуси заклади ресторанного господарства оздоровче призначення low-calorie sauces restaurant business establishments health-improving purpose |
Дата публікації: | 10-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Найда О. Особливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства / Остап Найда, Ольга Тесля, Марія Паска // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 93–95. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження − оптимізація рецептури низькокалорійного соусу оздоровчого призначення на основі складників, що збагачують готовий продукт на біологічно активні речовини. The aim of the study is to optimize the formulation of a low-calorie health sauce based on ingredients that enrich the finished product with biologically active substances. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36872 |
Розташовується у зібраннях: | "Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ostap Naida, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf | 380.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.