Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36872
Title: | Особливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства |
Other Titles: | Features of the technology of sauces for health purposes for restaurant business establishments |
Authors: | Найда, Остап Тесля, Ольга Паска, Марія Naida, Ostap Teslia, Olha Paska, Mariia |
Keywords: | низькокалорійні соуси заклади ресторанного господарства оздоровче призначення low-calorie sauces restaurant business establishments health-improving purpose |
Issue Date: | 10-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Найда О. Особливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства / Остап Найда, Ольга Тесля, Марія Паска // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 93–95. |
Abstract: | Мета дослідження − оптимізація рецептури низькокалорійного соусу оздоровчого призначення на основі складників, що збагачують готовий продукт на біологічно активні речовини. The aim of the study is to optimize the formulation of a low-calorie health sauce based on ingredients that enrich the finished product with biologically active substances. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36872 |
Appears in Collections: | "Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostap Naida, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf | 380.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.