Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36871
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧирка, В’ячеслав-
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorChyrka, Viacheslav-
dc.contributor.authorTeslia, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-10-25T11:08:36Z-
dc.date.available2024-10-25T11:08:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧирка В. Використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 95–98.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36871-
dc.description.abstractМета дослідження – висвітлити особливості використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства. The aim of the study is to highlight the features of the use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant business.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпряно-ароматична сировинаuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectм’ясні стравиuk_UA
dc.subjectspicy and aromatic raw materialsuk_UA
dc.subjectrestaurants and catering establishmentsuk_UA
dc.subjectmeat dishesuk_UA
dc.titleВикористання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeThe use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viacheslav Chyrka, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf409.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.