Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36871
Назва: | Використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства |
Інші назви: | The use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant business |
Автори: | Чирка, В’ячеслав Тесля, Ольга Паска, Марія Chyrka, Viacheslav Teslia, Olha Paska, Mariia |
Ключові слова: | пряно-ароматична сировина заклади ресторанного господарства м’ясні страви spicy and aromatic raw materials restaurants and catering establishments meat dishes |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Чирка В. Використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 95–98. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження – висвітлити особливості використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства. The aim of the study is to highlight the features of the use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant business. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36871 |
Розташовується у зібраннях: | "Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Viacheslav Chyrka, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf | 409.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.