Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36871
Назва: Використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства
Інші назви: The use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant business
Автори: Чирка, В’ячеслав
Тесля, Ольга
Паска, Марія
Chyrka, Viacheslav
Teslia, Olha
Paska, Mariia
Ключові слова: пряно-ароматична сировина
заклади ресторанного господарства
м’ясні страви
spicy and aromatic raw materials
restaurants and catering establishments
meat dishes
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Чирка В. Використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 95–98.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – висвітлити особливості використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства. The aim of the study is to highlight the features of the use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant business.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36871
Розташовується у зібраннях:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Viacheslav Chyrka, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf409.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.