Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36871
Title: Використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства
Other Titles: The use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant business
Authors: Чирка, В’ячеслав
Тесля, Ольга
Паска, Марія
Chyrka, Viacheslav
Teslia, Olha
Paska, Mariia
Keywords: пряно-ароматична сировина
заклади ресторанного господарства
м’ясні страви
spicy and aromatic raw materials
restaurants and catering establishments
meat dishes
Issue Date: 2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Чирка В. Використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 95–98.
Abstract: Мета дослідження – висвітлити особливості використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства. The aim of the study is to highlight the features of the use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant business.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36871
Appears in Collections:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viacheslav Chyrka, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf409.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.