Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36842
Назва: Визначення харчових нутрієнтів у меню-розгортках юних регбістів
Інші назви: Identification of nutritional nutrients in the menu of young rugby players
Автори: Пазичук, Ольга
Грибовський, Ростислав
Пазичук, Марія
Pazychuk, Olha
Hrybovskyi, Rostyslav
Pazychuk, Mariia
Ключові слова: харчові нутрієнти
юні регбісти
меню-розгортки
харчовий раціон
food nutrients
young rugby players
menu cards
food ration
Дата публікації: 10-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Пазичук О. Визначення харчових нутрієнтів у меню-розгортках юних регбістів / Ольга Пазичук, Ростислав Грибовський, Марія Пазичук // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 188–190.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження − аналіз харчових раціонів регбістів. The purpose of the study is to analyze the food rations of rugby players.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36842
Розташовується у зібраннях:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olha Pazychuk, Rostyslav Hrybovskyi, Mariia Pazychuk.pdf444.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.