Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36842
Назва: | Визначення харчових нутрієнтів у меню-розгортках юних регбістів |
Інші назви: | Identification of nutritional nutrients in the menu of young rugby players |
Автори: | Пазичук, Ольга Грибовський, Ростислав Пазичук, Марія Pazychuk, Olha Hrybovskyi, Rostyslav Pazychuk, Mariia |
Ключові слова: | харчові нутрієнти юні регбісти меню-розгортки харчовий раціон food nutrients young rugby players menu cards food ration |
Дата публікації: | 10-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Пазичук О. Визначення харчових нутрієнтів у меню-розгортках юних регбістів / Ольга Пазичук, Ростислав Грибовський, Марія Пазичук // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 188–190. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження − аналіз харчових раціонів регбістів. The purpose of the study is to analyze the food rations of rugby players. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36842 |
Розташовується у зібраннях: | "Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Olha Pazychuk, Rostyslav Hrybovskyi, Mariia Pazychuk.pdf | 444.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.