Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36652
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Линець, Михайло | - |
dc.contributor.author | Lynets, Mykhailo | - |
dc.contributor.author | Кафедра теорії спорту та фізичної культури | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-11T11:30:16Z | - |
dc.date.available | 2024-10-11T11:30:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Організаційно-методичні аспекти відбору спортсменів в індивідуальних та індивідуально-командних видах професійного спорту : лекція з дисципліни «Професійний спорт» для студентів за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт ХІ-й с. (денна форма навчання), ХІІІ-й с. (заочна форма навчання) / уклад. Линець М. М. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 14 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36652 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | організаційно-методичні аспекти відбору спортсменів в індивідуальних та індивідуально-командних видах професійного спорту | uk_UA |
dc.subject | професійний спорт | uk_UA |
dc.subject | лекція | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 017 „Фізична культура і спорт” | uk_UA |
dc.subject | кафедра теорії спорту та фізичної культури | uk_UA |
dc.title | Організаційно-методичні аспекти відбору спортсменів в індивідуальних та індивідуально-командних видах професійного спорту : лекція з дисципліни «Професійний спорт» для студентів за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт ХІ-й с. (денна форма навчання), ХІІІ-й с. (заочна форма навчання) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tema 7. Vidbir sportsmeniv v indyvidualnykh ta indyvidualno-komandnykh vydakh profesiynogo sportu.pdf | 334.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.