Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36529
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Лілія-
dc.contributor.authorIvanova, Liliia-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2024-10-07T12:46:54Z-
dc.date.available2024-10-07T12:46:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗалікові вимоги з навчальної дисципліни “Маркетинг”, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 24 Сфера обслуговування, спеціальність – 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. Іванова Л. О. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36529-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмаркетингuk_UA
dc.subjectзалікови вимогиuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectгалузь знань – 24 "Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subjectспеціальність – 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.titleЗалікові вимоги з навчальної дисципліни “Маркетинг”, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 24 Сфера обслуговування, спеціальність – 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.title.alternativeCredits requirements for the discipline “Marketing”, level of higher education - first (bachelor's), field of knowledge - 24 Service industry, specialty - 241 Hotel and restaurant businessuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivanova Liliia zalik. vymoh..pdf296.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.