Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36524
Назва: | Порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни “Маркетинг”, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 24 Сфера обслуговування, спеціальність – 241 Готельно-ресторанна справа |
Інші назви: | Procedure for assessment of learning outcomes in the discipline “Marketing”, level of higher education - first (bachelor's), field of knowledge - 24 Service industry, specialty - 241 Hotel and restaurant business |
Автори: | Іванова, Лілія Ivanova, Liliia Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | маркетинг порядок оцінювання результатів навчання бакалавр галузь знань – 24 "Сфера обслуговування" спеціальність – 241 "Готельно-ресторанна справа" кафедра економіки та менеджменту |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни “Маркетинг”, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 24 Сфера обслуговування, спеціальність – 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. Іванова Л. О. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 5 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36524 |
Розташовується у зібраннях: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ivanova Liliia poriadok otsin..pdf | 454.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.