Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36521
Назва: | Робоча програма навчальної дисципліни «Маркетинг», освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування»,спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Інші назви: | Work program of the discipline “Marketing”, educational degree - bachelor, field of knowledge - 24 “Service industry”, specialty - 241 “Hotel and restaurant business” |
Автори: | Іванова, Лілія Ivanova, Liliia Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | маркетинг робоча програма бакалавр галузь знань – 24 "Сфера обслуговування" спеціальність – 241 "Готельно-ресторанна справа" кафедра економіки та менеджменту |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Робоча програма навчальної дисципліни «Маркетинг», освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Іванова Л. І. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 16 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дисципліни – формування у студентів-майбутніх фахівців наукового світогляду та спеціальних знань з теорії, методології маркетингу, набуття вмінь і навичок здійснення управлінських функцій на підприємстві на основі маркетингу для задоволення потреб споживачів та забезпечення ефективної діяльності підприємства готельно-ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36521 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ivanova Rob. prohr..pdf | 735.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.