Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36521
Назва: Робоча програма навчальної дисципліни «Маркетинг», освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування»,спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
Інші назви: Work program of the discipline “Marketing”, educational degree - bachelor, field of knowledge - 24 “Service industry”, specialty - 241 “Hotel and restaurant business”
Автори: Іванова, Лілія
Ivanova, Liliia
Кафедра економіки та менеджменту
Ключові слова: маркетинг
робоча програма
бакалавр
галузь знань – 24 "Сфера обслуговування"
спеціальність – 241 "Готельно-ресторанна справа"
кафедра економіки та менеджменту
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Робоча програма навчальної дисципліни «Маркетинг», освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Іванова Л. І. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 16 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дисципліни – формування у студентів-майбутніх фахівців наукового світогляду та спеціальних знань з теорії, методології маркетингу, набуття вмінь і навичок здійснення управлінських функцій на підприємстві на основі маркетингу для задоволення потреб споживачів та забезпечення ефективної діяльності підприємства готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36521
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivanova Rob. prohr..pdf735.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.