Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36520
Назва: Регіональний крафт для HoReCa : сучасні тенденції та інновації
Інші назви: Regional craft for HoReCa: current trends and innovations
Автори: Паска, Марія
Paska, Mariia
Ключові слова: HoReCa
крафтове виробництво
HoReCa
craft production
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Паска М. Регіональний крафт для HoReCa : сучасні тенденції та інновації / Марія Паска // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали ІІ-гої Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 трав. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 239–241.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36520
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Paska Mariia.pdf743.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.