Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36520
Назва: | Регіональний крафт для HoReCa : сучасні тенденції та інновації |
Інші назви: | Regional craft for HoReCa: current trends and innovations |
Автори: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Ключові слова: | HoReCa крафтове виробництво HoReCa craft production |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Паска М. Регіональний крафт для HoReCa : сучасні тенденції та інновації / Марія Паска // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали ІІ-гої Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 трав. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 239–241. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36520 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Paska Mariia.pdf | 743.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.