Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36520
Title: Регіональний крафт для HoReCa : сучасні тенденції та інновації
Other Titles: Regional craft for HoReCa: current trends and innovations
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: HoReCa
крафтове виробництво
HoReCa
craft production
Issue Date: 2024
Citation: Паска М. Регіональний крафт для HoReCa : сучасні тенденції та інновації / Марія Паска // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали ІІ-гої Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 трав. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 239–241.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36520
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska Mariia.pdf743.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.