Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36519
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуралевич, Віталій | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Huralevych, Vitalii | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-07T10:57:47Z | - |
dc.date.available | 2024-10-07T10:57:47Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гуралевич В. М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства / Віталій Гуралевич, Марія Паска // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 90 International scientific conference of young scientist and students (April, 11–12 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1. – Р. 297. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36519 | - |
dc.description.abstract | Мета. розробити технологію приготування та встановити органолептичні властивості страв із м’яса оленини для закладів ресторанного господарства. Objective. to develop a cooking technology and establish the organoleptic properties of venison meat dishes for restaurant establishments. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | м’ясо оленини | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | venison meat | uk_UA |
dc.subject | restaurant establishments | uk_UA |
dc.title | М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Game meat for the restaurant industry | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vitalii Huralevych, Paska Mariia.pdf | 324.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.