Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36519
Назва: М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства
Інші назви: Game meat for the restaurant industry
Автори: Гуралевич, Віталій
Паска, Марія
Huralevych, Vitalii
Paska, Mariia
Ключові слова: м’ясо оленини
заклади ресторанного господарства
venison meat
restaurant establishments
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Гуралевич В. М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства / Віталій Гуралевич, Марія Паска // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 90 International scientific conference of young scientist and students (April, 11–12 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1. – Р. 297.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Мета. розробити технологію приготування та встановити органолептичні властивості страв із м’яса оленини для закладів ресторанного господарства. Objective. to develop a cooking technology and establish the organoleptic properties of venison meat dishes for restaurant establishments.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36519
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vitalii Huralevych, Paska Mariia.pdf324.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.