Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36518
Назва: Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST”
Інші назви: Conceptual approaches in the restaurant business on the example of the holding of emotions “!FEST”
Автори: Карпишин, Кирило
Паска, Марія
Karpyshyn, Kyrylo
Paska, Mariia
Ключові слова: концептуальний ресторан
холдинг емоцій “!FEST”
conceptual restaurant
holding of emotions “!FEST”
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Карпишин К. І. Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST” / Карпишин К. І., Паска М. З. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю. (21 трав. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 125–126.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Метою даного дослідження є ознайомлення з концепціями ресторанів мережі Холдингу емоцій “!FEST” визначити їх роль та місце як для місцевих мешканців, так і для туристів міста Львова. The purpose of this study is to familiarize with the concepts of restaurants of the Holding of Emotions “!FEST” to determine their role and place for both local residents and for tourists of the city of Lviv
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36518
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Karpyshyn K. I., Paska M. Z.pdf2.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.