Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36517
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-10-07T10:26:24Z-
dc.date.available2024-10-07T10:26:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПаска М. З. Адаптація ресторанного бізнесу до діяльності в умовах війни / Паска М. З. // Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. (16 трав. 2024 р.). – Луцьк, 2024. – С. 10–12.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36517-
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectумови війниuk_UA
dc.subjectадаптаціяuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectwar conditionsuk_UA
dc.subjectadaptationuk_UA
dc.titleАдаптація ресторанного бізнесу до діяльності в умовах війниuk_UA
dc.title.alternativeAdaptation of the restaurant business to wartime operationsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Paska.pdf4.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.