Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36517
Назва: | Адаптація ресторанного бізнесу до діяльності в умовах війни |
Інші назви: | Adaptation of the restaurant business to wartime operations |
Автори: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Ключові слова: | ресторанний бізнес умови війни адаптація restaurant business war conditions adaptation |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Адаптація ресторанного бізнесу до діяльності в умовах війни / Паска М. З. // Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. (16 трав. 2024 р.). – Луцьк, 2024. – С. 10–12. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36517 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mariia Paska.pdf | 4.34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.