Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36517
Назва: Адаптація ресторанного бізнесу до діяльності в умовах війни
Інші назви: Adaptation of the restaurant business to wartime operations
Автори: Паска, Марія
Paska, Mariia
Ключові слова: ресторанний бізнес
умови війни
адаптація
restaurant business
war conditions
adaptation
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Паска М. З. Адаптація ресторанного бізнесу до діяльності в умовах війни / Паска М. З. // Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. (16 трав. 2024 р.). – Луцьк, 2024. – С. 10–12.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36517
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mariia Paska.pdf4.34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.